https://www.youtube.com/watch?v=6ceSAIauHsI

Water

Zoals het hoort te zijn.

Goede gezondheid begint
bij een glas zuiver drinkwater.

Waarom is voldoende water drinken zo belangrijk?
Raar, maar waar: wij mensen bestaan voor meer dan de helft uit water. Al dat vocht hebben we nodig om ons bloed te laten stromen en dat zorgt weer voor een goede werking van al onze organen. Zelfs onze hersenen presteren slechter bij een tekort aan water.
Het is dus belangrijk om het vochtgehalte in ons lichaam in balans te houden, niet te veel en zeker niet te weinig. De aanbevolen hoeveelheid is anderhalf tot twee liter zuiver water per dag. Frisdrank, koffie, thee en alcoholische dranken bevatten natuurlijk ook vocht, maar een teveel daarvan is niet goed voor onze gezondheid.
Wat zijn de voordelen van water drinken?
Door voldoende water te drinken krijg je meer energie. Het vermindert vermoeidheid, bevordert je fysieke prestaties, verhoogt je productiviteit en het houdt je fris en alert. Je brein werkt er beter door en het helpt je te concentreren op waar je mee bezig bent. Bovendien heeft het drinken van water een positieve invloed op je reactiesnelheid. En dan hebben we nog niet eens vermeld dat het drinken van water je humeur kan verbeteren. Genoeg redenen dus om regelmatig een slok water te nemen!

Maar genoeg water drinken heeft nog meer pluspunten voor onze gezondheid. Het verlaagt de bloeddruk, balanceert de calorieverwerking, reguleert de lichaamstemperatuur, versterkt ons afweersysteem, helpt gifstoffen te verwijderen en smeert de gewrichten. Kortom, water is onmisbaar voor ons lichaam!

 

Wat is het verschil tussen kraanwater en bronwater?

Bronwater heeft een natuurlijke oorsprong uit de diepere aardlagen, waar het in de loop der jaren verrijkt werd met mineralen. Dit water is direct na het oppompen geschikt voor consumptie. Leidingwater daarentegen kan afkomstig zijn uit het grondwater, maar ook uit het oppervlaktewater, zoals uit meren, rivieren en kanalen. Ons kraanwater moet daarom eerst chemisch of bacteriologisch worden behandeld voordat we het veilig kunnen drinken.
Hoewel het drinkwater dat in Nederland uit de kraan komt van zeer goede kwaliteit is, geven veel mensen toch de voorkeur aan de zuivere smaak van natuurlijk bronwater.

Bij Cold Water Company kunt u kiezen uit waterkoelers die zijn aangesloten op de waterleiding of waterkoelers die werken met ons zelf geïmporteerde, eersteklas Belgisch bronwater. De keuze is aan u!

Pet- en sportflessen

Kleine waterflesjes 500 ml

We verkopen onze eigen merk bronwater.
Ideaal voor:

  • Evenementen
  • Vergaderzalen
  • Hydratatie onderweg

Onze Bronwater

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.